Keresés

Kosár
0 termék

Bemutatkozás

Az élet művészete abból áll, hogy művészetet teremtünk magunk körül. Egy szép otthon maga is műalkotás.

Ifjúkoromban iparművésznek készültem, bár a pályám elkanyarodott, történész lettem, művészettörténetet is tanultam, művelődéstörténettel foglalkoztam – a Budapesti Történeti Múzeumban (Kiscelli Múzeumban) dolgoztam –, újra elkezdtem festeni, majd visszatérve régi álmaimhoz kitanultam a lakberendezést és pályát változtattam, vállalkozóként kezdtem foglalkozni ezzel a hivatással.

A lakberendezés építészeti vonatkozásai is foglalkoztatnak, szeretem azokat a feladatokat, amikor a lakást kell átalakítani úgy, hogy minél jobban szolgálja a benne lakók életét. A lakberendezésben ezt tartom alapvetőnek, hogy a lakás funkcionálisan tökéletesen megfeleljen a benne élők igényeinek, jól szolgálja őket. Másrészt, ezzel egyenrangúan, otthonunknak harmonikus, szép környezetet kell biztosítania számunkra. A lakberendezés esztétikai oldalát (művészetelméletet, ábrázolási gyakorlatot) tanítottam az EFEB OKJ-s lakberendezési képzésén.

Minden stílusban otthon vagyok, megrendelőim személyiségének megfelelő lakásbelsőket tervezek. A tervezés kiterjed a dekorációra, a falra kerülő képzőművészeti alkotások kiválasztására is, ha igény van rá, otthon vagyok a kortárs képzőművészetben. Vállalom történeti enteriőrök autentikus berendezését is, akár helytörténeti kutatással egybekötve.

Tagja vagyok a Lakberendezők Országos Szövetségének.

 

 
 

...........................